Έρχεται και τρίτο Syberia

Χρόνια μετά την κυκλοφορία των δυο πρώτων Syberia, ο δημιουργός και σχεδιαστής της σειράς, Benoit Sokal, ανακοίνωσε την μελλοντική κυκλοφορία μιας τρίτης συνέχειας.

Τα δυο προηγούμενα Syberia θεωρήθηκαν από τα καλύτερα σύγχρονα adventures (την εποχή που κυκλοφόρησαν) και απέκτησαν αρκετούς φανατικούς οπαδούς. Χαρμόσυνο μαντάτο, λοιπόν, πως η σειρά δεν είχε πεθάνει μα βρισκόταν σε… χειμέρια νάρκη, και πως θα επιστρέψει με ένα τρίτο παιχνίδι.

Μην χαίρεστε, όμως, περιμένοντας πως θα το δούμε σε λίγους μήνες. Από ό,τι φαίνεται, το… Kickstarter και οι κυκλοφορίες μέσα-σε-ένα-χρόνο-από-την-ανακοίνωση-τους μάλλον μας έχουν κακομάθει, αφού θα πρέπει να περιμένουμε ως το 2014-2015 για να δούμε τον τίτλο. Πρώτο βήμα για την ανάπτυξη του είναι η συγγραφή του σεναρίου από τον Sokal, που σύμφωνα με τη συμφωνία που έχει συνάψει, αναμένεται εντός του επόμενου χρόνου. Από εκεί και έπειτα θα ξεκινήσει η ανάπτυξη του τίτλου, οπότε… Υπομονή!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.