Έξι λεπτά από την campaign του Crysis 3

Η Crytek αποφάσισε να αποκαλύψει έξι (σχεδόν) συνεχόμενα λεπτά από μια αποστολή της campaign του επερχόμενου Crysis 3. Άκρως εντυπωσιακό!

Και ναι, το νέο αυτό βιντεάκι λειτουργεί για ακόμη μια φορά ως απόδειξη πως η CryEngine 3 είναι… εντελώς αλλού, η πιο εντυπωσιακή engine της εποχής μας σε τίτλους δράσης, ικανή για σκηνές γαλήνιας ομορφιάς και εκρηκτικής καταστροφής.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
 • Lefteris Marrek

  χάζεψα όταν είδα την παρουσίαση των βιβλίων του Λιακοπουλου… έδειχνε εικόνες από το Cryisis 3 και infamous 2 και μιλούσε για τα σημεία των καιρών… 

  ωραίο το video της Cryengine, εντυπωσιακό …. 

 • ducklord

   Έχεις διαβάσει/δει το Nightbreed του Clive Barker; Από εκεί προέρχεται μια από τις αγαπημένες μου ατάκες – που, πάω στοίχημα, κάπου θα είχε εμφανιστεί και νωρίτερα, μα δεν την είχα ακούσει:

  Ο άνθρωπος φοβάται όσα δεν μπορεί να καταλάβει.
  (…και τα καταστρέφει).