Όλα τα αμερικανάκια θέλουν iPad – τι είναι το Playstation;!

Η τελευταία δημοσκόπηση της Nielsen σε παιδιά ηλικίας 6 έως 12 ετών στην Αμερική έδειξε πως πάνω από όλα τα περισσότερα από αυτά θέλουν ένα iPad για τις γιορτές. Και με διαφορά.

Το 48% από τα παιδιά που συμμετείχαν στη δημοσκόπηση θέλει iPad για τις γιορτές. Αμέσως επόμενο, το… ολοκαίνουργιο και γυαλιστερό Wii U της Nintendo, που προφανώς δεν κατάφερε να γίνει το αντικείμενο του πόθου τους, μα… έφτασε κοντά.

Άξιο λόγου, επίσης, πως οι υπολογιστές βρίσκονται στην 6η θέση, πάνω από τις υπόλοιπες κονσόλες και λοιπά gadgets, αν και οι ενδιάμεσες θέσεις της κατάταξης καταλαμβάνονται αποκλειστικά από την Apple – και συγκεκριμένα από τα iPod, iPad Mini και iPhone. Καλύτερα, όμως, να αφήσουμε να… μιλήσουν τα γραφήματα.

 

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.