Το μισό χώρο των Surface tablets τρώνε τα Windows RT

Τα νέα Windows RT, η εκδοχή των Windows για επεξεργαστές ARM, απαιτεί από 16GBs έως 18GBs ελεύθερου χώρου αποθήκευσης για την εγκατάσταση της.

Τα Surface tablets κυκλοφορούν σε δυο εκδοχές, με 32GBs και 64GBs αποθηκευτικού χώρου. Θεωρητικά, ακόμη και η μικρή έκδοση με τα 32GBs πρέπει να είναι αρκετή για τις περισσότερες ανάγκες, σωστά; Τι μπορεί να γεμίσει αυτά τα 32GBs; Μα, πρώτα από όλα… Τα ίδια τα Windows RT!

Πρακτικά λοιπόν, τα Surface tablets έχουν… μειον 18GBs στον κατά τα άλλα διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης τους. Από την άλλη, βέβαια, τα Windows RT είναι ένα από τα πληρέστερα λειτουργικά συστήματα για tablets, και το μόνο που μπορεί να παράσχει εμπειρία χρήσης αντίστοιχη ενός laptop, οπότε μάλλον δικαιολογούνται οι αυξημένες απαιτήσεις σε αποθηκευτικό χώρο.

Ody's thoughts

Αν, πάντως, υπολογίζατε να αγοράσετε ένα… Βάλτε στα υπόψιν και μια πρόσθετη κάρτα μνήμης, για να μην… στριμώχνεστε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.