Πρόστιμο στην Apple για τα… παιχνιδάκια με τη συγγνώμη της προς τη Samsung

Όταν Βρετανικό Δικαστήριο ζήτησε από την Apple να αναρτήσει στο site της μια συγγνώμη προς την Samsung, αυτή προσπάθησε να το αποφύγει. Και δεύτερη. Και τρίτη φορά. Τώρα… θα το πληρώσει!

Η Apple κλήθηκε για μια ακόμη φορά από το δικαστήριο όχι απλά να αναρτήσει, και πάλι, μια ξεκάθαρη συγγνώμη προς τη Samsung, αλλά και, ως ποινή για τη μέχρι τώρα υπεροψία της, να πληρώσει το κόστος της δικαστικής διαμάχης για τη Samsung – που, στο κάτω-κάτω, η ίδια την… τραβολόγησε στα δικαστήρια.

Η απόφαση του δικαστηρίου ξεκαθαρίζει πως ανάμεσα στους λόγους της απόφασης είναι και το ότι η Apple εμφανέστατα αγνόησε πάλι και πάλι τις προηγούμενες αποφάσεις και… έκανε ό,τι της κάπνισε, προσπαθώντας ακόμη και να τις εκμεταλλευτεί για να ρίξει περισσότερη λάσπη στη Samsung.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.