Πρόβλημα στο ακουστικό των Nexus 4;

Μπορεί το Nexus 4 θεωρητικά να φαίνεται μια άριστη, για τα δεδομένα της εποχής, συσκευή, μα στην πράξη αρκετοί κάτοχοι του παραπονιούνται πως το ακουστικό του έχει ένα ενοχλητικό πρόβλημα.

Εκεί που μιλάς ήρεμα, όμορφα, ωραία και καλά, ξαφνικά κάποιος ουρλιάζει στο αυτί σου. Όχι, εντάξει, δεν είναι τόσο χάλια, αλλά από ό,τι φαίνεται, όντως υπάρχει ένα αρκετά ενοχλητικό πρόβλημα στο ακουστικό του Nexus 4: κάνει… κλικ-κλικ και βζζζζ.

Και αφού αφήσουμε πίσω μας τις υπερβολές και τους… παιδικούς ήχους, μπορούμε να περιγράψουμε το πρόβλημα με ένα πιο πεζό: ακούγονται ενοχλητικοί θόρυβοι, κλικς και βουητά, που δεν θα περίμενε κανείς (και δεν θα έπρεπε) να ακούγονται.

Το κατά πόσο ισχύει το πρόβλημα, πόσους επηρεάζει, αν υπάρχει τρόπος επίλυσης και πώς (και αν) σκοπεύει να αντιδράσει η Google, ακόμη δεν το γνωρίζουμε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.