Προβλήματα για τα Surface tablets της Microsoft

Μπορεί στα διαφημιστικά των Microsoft Surface tablets όλα να φαίνονταν… όμορφα και γυαλιστερά, μα η πραγματικότητα έχει αποδειχθεί κομματάκι… ανάποδη, τόσο για κάποιους κατόχους τους, όσο και για τη Microsoft.

Για όλη την ποιότητα κατασκευής που διατυμπάνιζε καταχαρούμενη η Microsoft όσον αφορά στο νέο-φορητό-θαύμα της, τα Surface tablets, αρκετοί κάτοχοι τους παραπονιούνται πως ήδη μέσα στην πρώτη μέρα το πληκτρολόγιο τους… έσπασε/ξεκόλλησε! Όχι-και-ό,τι-πιο-αντιπροσωπευτικό-καλής-ποιότητας-κατασκευής.

Άλλοι παραπονιούνται πως το σήμα WiFi των surface tablets (έστω, των δικών τους) είναι εντελώς αναξιόπιστο, σε σημείο που να… χρειάζονται reboot για να ξαναεμφανιστεί σήμα της προκοπής.

Ody's thoughts

Να σημειώσω πως ΜΑΛΛΟΝ αυτό, ως πρόβλημα, μπορεί να λυθεί σχετικά εύκολα με ένα firmware update. Αντίθετα με τα… πληκτρολόγια-puzzle.

Και πακετάκι στα παραπάνω, η Microsoft βρέθηκε στο στόχαστρο μήνυσης από τον Απογοητευμένο Αγοραστή Των Tablets Της, Andrew Sokolowski, που τυγχάνει δικηγόρος και εμφανέστατα ενοχλημένος που η Microsoft του διαφήμισε tablet με 32GBs αποθηκευτικού χώρου, ξεχνώντας να του αναφέρει πως τα μισά από αυτά καταλαμβάνονται από το λειτουργικό σύστημα. Προσθέστε και τον ανταγωνισμό, που ήδη έχει εμφανιστεί με το VivoTab RT της Asus, τους όχι-και-τόσο-χαρούμενους συνεργάτες της, όπως η HP, και τα πράγματα μάλλον δεν είναι και τόσο ρόδινα για τα Surface Tablets. Ο απόλυτος προσδιορισμός του… κάθε αρχή και δύσκολη;

Source:

Microsoft’s Surface tablets, its first attempt at creating an ARM-based tablet, have come under fire since launch for allegedly poor build quality, a lack of usable space, and Wi-Fi connectivity issues.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.