Ο Ballmer αναθεωρεί για τα tablets, η Microsoft έπρεπε να βγάλει hardware νωρίτερα

Ο CEO της Microsoft, Steve Ballmer, δήλωσε σε συνάντηση μετόχων της εταιρείας πως ήταν λάθος που η εταιρεία αγνόησε τα tablets και δεν μπήκε νωρίτερα στο παιχνίδι του hardware.

Quote:

Μερικές φορές, το να καινοτομήσεις με το σωστό τρόπο ανάμεσα σε hardware και software είναι δύσκολο, αν δεν ασχολείσαι και με τα δυο.

…είπε σε συνάντηση μετόχων της Microsoft ο CEO της, Steve Ballmer, αναθεωρώντας για τις μέχρι τώρα κινήσεις της εταιρείας στο χώρο του hardware και των tablets.

Quote:

Ο Bill είχε δείξει ένα tablet πολλά χρόνια πριν.


Quote:

Ίσως αν είχαμε αρχίσει να καινοτομούμε τότε, που είναι αυτό που κάναμε στην πράξη με το surface (…) ίσως να έπρεπε να το έχουμε κάνει νωρίτερα. Ίσως η μετάβαση στα tablets να είχε έρθει πιο έγκαιρα


Quote:

Χτίζουμε, όμως, μια μεγάλη αγορά, μαζί με τους συνεργάτες μας και καλύπτοντας ένα μεγάλο πλήθος αναγκών. (…) Αυτό που λέμε τώρα είναι πως δεν υπάρχει όριο ανάμεσα στο hardware και το software.


Quote:

Νιώθω αρκετά καλά για το επίπεδο των καινοτομιών μας σε σχέση με όλους τους άλλους. (…) Και από την προοπτική hardware-software, πιέζουμε προς τα μπρος αρκετά επιθετικά σε αυτό το χώρο.


Ody's thoughts

Πάντως, οι δηλώσεις αυτού του στυλ του κ. Ballmer, αφήνουν μια αίσθηση πως είναι κομματάκι ασύντακτες και γενικές. Οι κακόβουλοι ανάμεσα μας θα έλεγαν πως αυτό οφείλεται στο ότι είναι… αερολογίες. Αλλά δεν είμαστε κακόβουλοι. Είμαστε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.