Η Google θέλει εφαρμογές για tablets

Η Google φαίνεται να αναγνωρίζει αυτό που έχει πει η Apple εδώ και καιρό, πως smartphone και tablet δεν είναι το ίδιο πράγμα, και ζητά να… το χωνέψουν και οι developers.

Μιλώντας στο Guardian, ο product manager των mobile teams της Google, Robert Hamilton, ανέφερε πως θα ήθελαν (Σημ.: οι της Google) να σκέφτονται περισσότερο οι developers πώς θα μπορούσαν να δημιουργήσουν σπουδαίες εμπειρίες σε tablets. Και θύμισε πως… υπάρχουν αρκετά καλά tablets με Android, τώρα πια. Διότι, υποθέτουμε, αναγνωρίει πως παλαιότερα δεν υπήρχαν.

Είπε, επιπλέον, πως θεωρεί το Nexus 7, το ταμπλετάκι-σε-τιμή-σκότωμα στις 7 ίντσες, της ίδιας της Google, ήταν το σημείο-σταθμός στο οποίο οι developers άρχισαν όντως να… αποδέχονται την tablet φύση του, διαφοροποιώντας τις προτάσεις τους από τα smartphones.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.