Η Apple πατένταρε το… παραλληλόγραμμο-με-καμπύλες-γωνίες!

Ω, μεγάλε Μπάαλ, τι άλλο θα ακούσουμε, πια, από αυτή την εταιρειάρα (ανύπαρκτος υπερθετικός χάριν γελοιότητας). ΤΙ ΑΛΛΟ θα ακούσουμε;!;

Ναι, λοιπόν. Όπως σας το είπαμε στον τίτλο μας: από εδώ και έπειτα, κάθε παραλληλόγραμμο που δεν έχει… μυτερές γωνίες, αλλά καμπύλες, καταπατά την πατέντα της Apple που, να σημειώσουμε, πέρα από αυτό, ανακάλυψε τον τροχό και τετραγώνισε τον κύκλο(πα).

Η γελοία πατέντα που της αποδόθηκε γελοιωδώς από τους προφανώς εξίσου γελοίους υπαλλήλους που ανέλαβαν τη γελοία υπόθεση στο συχνά-πυκνά γελοίο γραφείο πατεντών της Αμερικής, έχει τον κωδικό D670,286. Έτσι, για να τον γνωρίζετε, ώστε αν τον δείτε κάπου, να κρύψετε τα παραλληλόγραμμα-με-καμπύλες-γωνίες σας, πριν σας κάνει μήνυση η Apple και έχετε τρεχάματα.

Αναμείνατε νέο γύρο μηνύσεων κατά κατασκευαστών smartphones, tablets, πλήκτρων σε εφαρμογές και web sites, παιδικών πινακίδων της Fischer Price και δίσκων σερβιρίσματος.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.