Μια στις τέσσερις επιχειρήσεις θα… αγνοήσει τα Windows 8

Για την ακρίβεια, το 23,8% των επιχειρήσεων, σύμφωνα με το TechRepublic.com, δεν έχουν κανένα σκοπό να αναβαθμίσουν στα Windows 8.

Και το χειρότερο για το νέο λειτουργικό σύστημα της Microsoft είναι πως άλλο ένα… 49,9% δεν έχει καν σκεφτεί την αναβάθμιση, αν και δεν αποκλείει να αλλάξει γνώμη στο μέλλον. Μια απλή… προσθεσούλα, λοιπόν, μας δείχνει πως σχεδόν ένα 75% των επιχειρήσεων πρακτικά δεν σκοπεύει να μεταβεί στα Windows 8 για τουλάχιστον το επόμενο εξάμηνο.

Τουλάχιστον, η έρευνα του TechRepublic.com (να σημειώσουμε, σε δείγμα 1200 εργαζόμενων σε εταιρείες τεχνολογίας) έδειξε και ένα 10,7% που όντως σκοπεύει να αναβαθμίσει, καθώς και ένα 4,6% που… περιμένει το πρώτο Service Pack των Windows 8. Και, κατά τα άλλα, η χαμηλή αρχική τιμή των Windows για το πρώτο διάστημα κυκλοφορίας τους φαίνεται να έχει λειτουργήσει σαν… τυράκι για τους απλούς καταναλωτές, αφού το νέο λειτουργικό σύστημα φαίνεται να έχει πουλήσει αρκετά κομμάτια ώστε ο… πνευματικός πατέρας του, Steve Ballmer, να δηλώνει χαρούμενος από τους μέχρι τώρα αριθμούς.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.