Διαθέσιμη η beta 12η έκδοση του XBMC

Η καλύτερη λύση στην κατηγορία των media players κατά την άποψη του γράφοντα, και μια από τις πληρέστερες εφαρμογές του είδους, το XBMC, μόλις έφτασε στη 12η έκδοση του.

Η νέα έκδοση προσθέτει στο ήδη τεράστιο πλήθος δυνατοτήτων της εφαρμογής και υποστήριξη για ζωντανή μετάδοση τηλεοπτικών streams αλλά και εγγραφή τους στο δίσκο, ουσιαστικά μετατρέποντας το και σε λύση PVR – βασικότατη δυνατότητα που του έλειπε σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Πέρα από αυτό, σημαντικές νέες προσθήκες είναι η υποστήριξη HD audio (DTS-MA και Dolby True-HD) μέσω της νέας XBMC AudioEngine, συμβατότητα με το Raspberry PI, αρχική υποστήριξη της πλατφόρμας του Android, βελτιωμένη υποστήριξη του Airplay, καλύτερο φιλτράρισμα περιεχόμενου στη βιβλιοθήκη της εφαρμογής και προχωρημένο διαμοιρασμό media μέσω UPnP.

Info

Μπορείτε να το κατεβάσετε από την επίσημη σελίδα του. Όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, εννοείται με μηδενικό κόστος!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.