Οι Anonymous επιτίθενται στη Zynga

Η απόλυση υπαλλήλων της Zynga την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως… βρήκε αντίθετους τους Anonymous, που μόλις την έβαλαν στο στόχαστρο τους.

Οι Anonymous φαίνονται αρκετά αποφασισμένοι όσον αφορά στις μελλοντικές κινήσεις τους κατά της Zynga, και φρόντισαν να δημοσιεύσουν ένα σχετικό video για την… “#OP MaZynga”, όπως έχουν ονομάσει την “επιχείριση” κατά της μεγάλης εταιρείας του social gaming.

Info

Τα έγγραφα που αναφέρονται είναι αυτό και αυτό.

Ody's thoughts

Καλού-κακού, δεν… μειώνετε το χρόνο που επενδύετε σε παιχνιδάκια της Zynga, οι οπαδοί του social gaming, μην… “σας πάρουνε τα σκάγια”; Έστω, μέχρι να “περάσει η καταιγίδα”! Σημειώνω πως υπήρχε και σχετικό βιντεάκι για την “επιχείρηση”, αλλά το YouTube φρόντισε να το αφαιρέσει, με το χαρακτηρισμό του “επιβλαβούς περιεχόμενου”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.