Οι Anonymous επιτίθενται στη Zynga

Η απόλυση υπαλλήλων της Zynga την προηγούμενη εβδομάδα φαίνεται πως… βρήκε αντίθετους τους Anonymous, που μόλις την έβαλαν στο στόχαστρο τους.

Οι Anonymous φαίνονται αρκετά αποφασισμένοι όσον αφορά στις μελλοντικές κινήσεις τους κατά της Zynga, και φρόντισαν να δημοσιεύσουν ένα σχετικό video για την… “#OP MaZynga”, όπως έχουν ονομάσει την “επιχείριση” κατά της μεγάλης εταιρείας του social gaming.

Info

Τα έγγραφα που αναφέρονται είναι αυτό και αυτό.

Ody's thoughts

Καλού-κακού, δεν… μειώνετε το χρόνο που επενδύετε σε παιχνιδάκια της Zynga, οι οπαδοί του social gaming, μην… “σας πάρουνε τα σκάγια”; Έστω, μέχρι να “περάσει η καταιγίδα”! Σημειώνω πως υπήρχε και σχετικό βιντεάκι για την “επιχείρηση”, αλλά το YouTube φρόντισε να το αφαιρέσει, με το χαρακτηρισμό του “επιβλαβούς περιεχόμενου”.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.
  • Τα βιλλ ειν σαν την ηρωινη, δεν κοβονται. Εγω που αγοραζα τις κτηνωδεις καρτες για να απολαμβανω ολο το μεγαλειο των fps κατεληξα να χτιζω σπιτακια στο σιτιβιλ. Δυο χρονια δεν εχω παιξει κανενα πισιδοπαιχνιο, η Ζ μου χει παρει ολο το χρονο μαζι και μερικα απο τα λεφτα μου. 

  • ducklord

    Α, τόσο καλά!
    Εγώ για αυτό τα απέφυγα μετά μανίας (όπως και το Everquest και το WoW). Έχω αυτογνωσία όσον αφορά στο ότι “κολλάω εύκολα”, και έτσι όποτε… υποπτευθώ πιθανό “κόλλημα”, τρέχω προς την αντίθετη :-)

    Να, π.χ., τώρα παίζω UFO. X-com. Εννοώ “το παλιό”. Σε doxbox. Άστα. Κάψιμο. :-D