Τελικό trailer για το Wreck-It Ralph

Ένα τελευταίο trailer για το Wreck-It Ralph μας θυμίζει πως ΠΡΕΠΕΙ, ως gamers που σεβόμαστε τον εαυτό μας, να δούμε αυτή την ταινία. Και όχι μόνο μια φορά!

Είχαμε δει άλλα δυο trailers (εδώ και εδώ) για το Wreck-It Ralph, το ένα καλύτερο από το άλλο. Για όσους δεν το θυμούνται (αν δεν το γνωρίζετε καν… Αίσχος! Αίσχος, λέγω!), πρόκειται για τη νέα κινηματογραφική περιπέτεια της Disney που, όλως περιέργως, δεν βασίζεται σε κάποιο υπάρχον παραμύθι αλλά είναι μια “original” ιστορία. Το “original”, βέβαια, κάτι σχετικό, αφού ως ιστορία την έχουμε ξαναδεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Εν συντομία: ο Wreck-It Ralph έχει βαρεθεί εδώ και σχεδόν δυο δεκαετίες να είναι “ο κακός” σε ένα παιχνίδι (εμφανώς εμπνευσμένο από το κλασσικό Donkey Kong, όπου πρωτοεμφανίστηκε και ο Σούπα Μάριο), και αποφασίζει να “το σκάσει”. Στην πορεία, συναντά πλήθος χαρακτήρων που έχουμε αγαπήσει στα παιχνίδια που παίζουμε εδώ και… Πόσα χρόνια, είπαμε, κρατά η “καριέρα” του Ralph; Ναι… Δεκαετιες!

Και έτσι στην ταινία βλέπουμε από τα φαντασματάκια του Pac-Man μέχρι δράση παραπλήσια των σύγχρονων Call of Duty – για την ακρίβεια, το ένα από τα παιχνίδια όπου “χώνεται” ο Ralph είναι το “Hero’s Duty”! Με άλλα λόγια, δεν μιλάμε απλά για μια νέα animated ταινία της Disney που, όπως όλες άλλωστε, “βλέπεται χαλαρά”, αλλά, ταυτόχρονα, για έναν ύμνο αγάπης στο gaming.

Ακριβώς για αυτό ήταν σίγουρο πως “θα το δούμε”. Το μόνο που καταφέρνει το τελευταίο trailer είναι να μας… “πορώσει” ακόμη περισσότερο με την ταινία!

Source:

The latest trailer for Disney’s Wreck-It Ralph is worth watching just for the 8-bit Disney logo alone.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.