Και όμως! Ο Schwarzenegger επιστρέφει ως Conan!

ΝΑΙ, και όμως… ΝΑΙ! Όχι μόνο ο Schwarzenegger θα επιστρέψει ως Conan the Barbarian, αλλά οι συντελεστές της νέας ταινίας αποφάσισαν και να… αγνοήσουν επιδεικτικά τόσο το sequel όσο και το reboot της πρώτης ταινίας!

Ο Governator θα επιστρέψει, λοιπόν, ως Conan, σε μια νέα ταινία που θα συνεχίσει το μύθο του Βάρβαρου Βασιλιά ακριβώς από το σημείο που τελείωσε η πρώτη, κλασσική πια ταινία: αρχίζοντας με τον Conan καθισμένο στο θρόνο του, έχοντας ξεκάνει όλους τους εχθρούς του.

Βέβαια, στην πραγματικότητα η ίδια η δράση της ταινίας δεν θα συνεχίσει από εκείνο ακριβώς το σημείο: στο ενδιάμεσο, όπως συνέβη και… στην πραγματική ζωή, έχουν περάσει χρόνια από τότε. Στη νέα ταινία, που θα ακούει στο όνομα The Legend of Conan, ο ίδιος ο Conan είναι, πια, γερασμένος και κουρασμένος. Ναι, νίκησε τις τότε μάχες του, εξολόθρευσε τους αντιπάλους του και άκουσε τους θρήνους των γυναικών τους ( :-D ), και… Και αυτά!

Από τότε, “βολεύτηκε” στο θρόνο του και έμεινε να αναπολεί για χρόνια το… ένδοξο παρελθόν του, τότε που δεν ήταν όλα ήρεμα και βαρετά, τότε που ο ίδιος κολυμπούσε στο αίμα όποιου είχε τολμήσει να αναπνεύσει σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από αυτόν. Και έτσι αποφασίζει να ριχτεί σε μια τελευταία, ένδοξη μάχη.

Ο σεναριογράφος της ταινίας, Chris Morgan (μας έχει δώσει τα Wanted, 47 Ronin και Fast and the Furious 6) δήλωσε πως αγαπά και σέβεται τόσο το μύθο του Conan που δεν θα τολμούσε καν να τον αγγίξει αν “δεν είχαν κάποια πραγματικά καλή ιδέα για αυτόν”. Θεωρεί πως το σενάριο του The Legend of Conan είναι ακριβώς αυτή η “πραγματικά καλή ιδέα” και χαρακτήρισε τη νέα ιστορία ως το… “Unforgiven” του Conan, την ταινία που θα κλείσει όχι απλά με αξιοπρέπεια, αλλά και πραγματικό μεγαλείο τον μύθο του αγαπημένου ήρωα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.