2.7 εκατομμύρια σε μια εβδομάδα πούλησε το WoW: Mists of Pandaria

Το νέο expansion του World of Warcraft δεν έφτασε σε πωλήσεις το προηγούμενο, Cataclysm, αλλά κατάφερε να “ξανανεβάσει” τον “πληθυσμό” του δημοφιλούς MMO πάνω από τα δέκα εκατομμύρια.

Το προηγούμενο expansion του World of Warcraft είχε γνωρίσει ασύλληπτη επιτυχία – πουλώντας 3,3 εκατομμύρια κομμάτια μέσα μόλις στην πρώτη μέρα κυκλοφορίας του. Το νέο expansion, Mists of Pandaria, μάλλον είναι μια τελευταία απόδειξη πως το World of Warcraft… “τα δείχνει πια τα χρονάκια του”, και πως “έπιασε” όσον κόσμο ήταν να “πιάσει”, αφού τα νούμερα του ήταν αρκετά χαμηλότερα. Όπως αναφέραμε, κατάφερε να “σπρώξει” 2,7 εκατομμύρια “κομμάτια” μέσα στην πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.

Ακόμη και έτσι, όμως, το World of Warcraft παραμένει μια… “μηχανή κοπής χρημάτων” για τη Blizzard, που χάρη σε αυτό έχει την άνεση να ετοιμάζει παράλληλα, και… με την ησυχία της, τόσο το επόμενο MMO της, γνωστό για την ώρα μόνο ως project Titan, όσο και τους τίτλους των υπόλοιπων σειρών της που γνωρίζουμε – Diablo και Starcraft.

Source:

King of MMOs World of Warcraft’s latest panda-themed expansion has failed to live up to the sales records of the game’s previous expansion, Cataclysm, selling 2.7 million copies in its first week.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.