Κατάστημα από τη Microsoft και… πάρτυ στην Times Square για τα Windows 8

Πραγματική… κοσμοσυρροή έγινε στο νέο κατάστημα που η Microsoft άνοιξε στην Times Square, ταυτόχρονα με τους… πανηγυρισμούς για τη εμπορική διάθεση των Windows 8.

Το ότι “άνοιξε ένα κατάστημα στην Αμερική” δεν θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει στην Ελλάδα – λες και μπορούμε να… “πεταχτούμε” μέχρι αυτό να αγοράσουμε κάτι. Όταν, όμως, πρόκειται για το επίσημο κατάστημα της Microsoft εν μέσω της πολυσύχναστης Times Square, και τα εγκαίνια του έχουν συνδυαστεί με τους… πανηγυρισμούς για την διάθεση της τελικής έκδοσης των Windows 8, και των προϊόντων που θα τα “φοράνε”, το όλο συμβάν αποκτά λίγο μεγαλύτερη σημασία.

Ως ένα σημείο είναι μια “δοκιμασία” για τη Microsoft και μια ένδειξη για τη μελλοντική πορεία τόσο των ίδιων των Windows όσο και των συσχετιζόμενων με αυτά προϊόντων – όπως τα νέα Surface tablets, στα οποία η εταιρεία έχει “ποντάρει” αρκετά. Και το αποτέλεσμα; Μάλλον δικαιολογημένοι οι “πανηγυρισμοί”.

Όπως έζησαν όσοι παρευρέθηκαν εκεί, και μπορούμε να δούμε από φωτογραφίες όπως αυτή που συνοδεύει το θεματάκι, μέσα αλλά και γύρω από το κατάστημα της Microsoft έχει επικρατήσει πα-νι-κος. “Μαρτυρίες” θέλουν τα Windows 8 και Surface tablets να ξεπουλάνε σαν τρελά, οπότε μάλλον η Microsoft τα κατάφερε, και έχει στα χέρια της όχι μια, αλλά δυο επιτυχίες “πακετάκι”, για να… περάσει ευτυχισμένη τα Χριστούγεννα.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.