Επίσημο το… διαζύγιο Samsung Display – Apple

Η Samsung Display διέκοψε και επίσημα πια τη συνεργασία της με την Apple, κίνηση αναπόφευκτη μετά τις δικαστικές διαμάχες των εταιρειών για τα smartphones και tablets τους.

Όπως αναμενόταν εδώ και καιρό, η Samsung Display διέκοψε τις εμπορικές συμφωνίες της με την Apple, δίνοντας τέλος στη… όποια συνεργασία των δυο εταιρειών.

Εδώ και καιρό η Samsung Display παρείχε στην Apple τις οθόνες που χρειαζόταν για τα iPhones και iPads. Αν και η ίδια ανέφερε πως οι λόγοι είναι καθαρά οικονομικοί, αφού η Apple αγοράζει πια οθόνες και από άλλους κατασκευαστές, σε καλύτερες τιμές, αναμένοντας από τη Samsung Display αντίστοιχες μειώσεις τιμών, σίγουρα οι προσπάθειες της Apple να εμποδίσει την πώληση των smartphones και tablets της Samsung έπαιξαν το ρόλο τους.

 

Source:

Samsung Display officially severs contract with Apple for LCDs

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.