Ορθόδοξοι Χριστιανοί στη Ρωσία αντικατέστησαν το… βέβυλο μηλαράκι των Mac με σταυρό

Βέβυλο θεώρησαν το σήμα-κατατεθέν δαγκωμένο μήλο της Apple Ορθόδοξοι Χριστιανοί εκ Ρωσίας, αποφασίζοντας να το αντικαταστήσουν με το… άγιο σημάδι του σταυρού.

Σύμφωνα λοιπόν με την Interfax εκ Ρωσίας, αρκετοί Ορθόδοξοι Χριστιανοί στη χώρα, ανάμεσα στους οποίους και ιερείς, θεωρούν πως το λογότυπο της Apple με το δαγκωμένο μήλο παραπέμπει εμφανώς στο αντίστοιχο δαγκωμένο μήλο της Βίβλου. Που, όπως γνωρίζουμε, συμβολίζει την απόλυτη αμαρτία, και όχι ένα απλό φρούτο. Και ακριβώς για αυτό, προσπαθούν να το καλύπτουν με… σταυρούς.

Και αφού μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού στη Ρωσία υποστηρίζει ένθερμα την εξαφάνιση οτιδήποτε μπορεί να χαρακτηριστεί ως “βλάσφημο” – “πληθυσμού” στον οποίο εντάσσεται και ο ίδιος ο Vladimir Putin – μάλλον η Apple θα έχει… “τρεχάματα” μπροστά της.

Source:

Apple has often found itself being unflatteringly compared to a ‘cult’, with millions of brainwashed followers slavishly devoted to supporting and praising its every move.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.