Για τις οπαδούς του Star Wars: Jabba The Hut, τώρα και… σε τσαντάκι!

Ω, φανατική του Star Wars, “δικιά μας” που βλέπεις τα πάντα γύρω σου να σε αντιμετωπίζουν σαν άλλο ένα… ροζ στερεότυπο! Τι σου έχουμε; Ε, στο είπαμε στον τίτλο: Jabba The Hut, σε… τσαντάκι!

Ναι, ναι, ο γλοιώδης χαρακτήρας από το σύμπαν του Star Wars μετατράπηκε σε ένα πρωτότυπο τσαντάκι, που οι άσχετες φίλες σου θα σιχαίνονται γιατί θα τους θυμίζει… βάτραχο! Εσύ, όμως, θα γνωρίζεις πως είναι μια ανακυκλωμένη τσάντα από δερματίνη σε στυλ αλιγάτορα, που έχει βαφτεί έτσι ώστε να μας θυμίζει τον (στην πραγματικότητα όχι-και-τόσο) αγαπημένο χαρακτήρα.

Info

Που θα το βρεις; Εδώ, κοίταξες; Κοίτα! Πέρα από αυτόν, θα βρεις και άλλο τσαντάκι με ένα… Ewok, τον Bobba Fett αλλά και άλλα ενδιαφέροντα “γυναικεία αξεσουάρ” – συνήθως εμπνευσμένα από “κάτι ολίγον-τι geek” (και όχι μόνο από το σύμπαν του Star Wars).

Source:

With a touch of paint and a clever eye, Catherine Penfold-Waxman transforms old purses into awesomely geeky couture. Her latest work of genius is an upcycled alligator-patterned shoulder bag in the likeness of Jabba the Hutt from Star Wars.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.