70% λιγότερα έσοδα προβλέπει η Nintendo για 3DS και Wii

Οι χαμηλότερες από τις αρχικές εκτιμήσεις πωλήσεις των 3DS και Wii ανάγκασαν τη Nintendo να μειώσει κατά 70% τις προβλέψεις της για έσοδα.

Έχοντας αναγνωρίσει πως το… “γερασμένο”-από-τη-στιγμή-που-το-πρωτοείδαμε Wii δεν είχε και πολλές ελπίδες ανάκαμψης, η Nintendo είχε δηλώσει πως αισιοδοξούσε σε έσοδα από το 3DS, τη φορητή κονσόλα-θαύμα της που, στην μέχρι τώρα πορεία της, αν μη τι άλλο… πούλησε καλά. Να, όμως, που μάλλον ήταν υπεραισιόδξη – και πως μάλλον όσοι ήταν να αγοράσουν ένα 3DS, το έχουν ήδη αγοράσει.

Και με τις δικές του πωλήσεις τραγικά κάτω του αναμενόμενου, η Nintendo αναγκάστηκε να αλλάξει τις εκτιμήσεις της για έσοδα, με μια περικοπή της τάξης του 70%! Παράλληλα, φρόντισε να διαχωρίσει τις εκτιμήσεις της πως Wii και Wii U, συνδυασμένα, θα πουλούσαν γύρω στα 11 εκατομμύρια κομμάτια μέχρι τα μέσα του επόμενου έτους, και τώρα αισιοδοξεί πως μόνο του το Wii U θα “σπρώξει” γύρω στα 5,5 εκατομμύρια κομμάτια.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.