Το Super Mario 64… απέκτησε co-op!

Φαίνεται απίστευτο, αλλά… και όμως, το Super Mario 64, ο τίτλος που είδαμε στο Nintendo 64 πριν 16 χρόνια (!), επιτρέπει πια σε δυο παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα!

Όχι, δεν πρόκειται για κάποια επανακυκλοφορία του κλασσικού τίτλου, ούτε φυσικά για κάποιο “επίσημο update” του από την ίδια τη Nintendo – κίνηση που θα ήταν και… τρελή (το να “υποστηρίξει” ένα παιχνίδι 16 ετών), και αδύνατη (αφού είχε κυκλοφορήσει σε μη-εγγράψιμη “κασέτα” για το Nintendo 64). Αντίθετα, μιλάμε για ένα ανεπίσημο MOD του τίτλου, από τον… μάγκα Skelux, που κατάφερε να τροποποιήσει το original παιχνίδι ώστε να επιτρέπει σε δυο παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα.

Μάλλον, βέβαια, τώρα πια, οι περισσότεροι θα δουν το MOD μέσω εξομοίωσης (ας μην σχολιάσουμε τη νομιμότητα του θέματος εδώ), αφού μάλλον είναι κομματάκι… χλωμό όχι απλά να έχουν ακόμη σε λειτουργική κατάσταση το Nintendo 64 τους και μια κόπια του παιχνιδιού, αλλά και τον απαραίτητο εξοπλισμό για την ενσωμάτωση του mod σε αυτό.

Info

Μπορείτε να το βρείτε κάπου εδώ γύρω.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.