Το… “οχτάμπιτο” trailer του Wreck-It Ralph

Μα, πότε απέκτησε τόσο θάρρος η “πάντα-σίγουρη” Disney, ώστε να… τολμά να παρουσιάσει ένα τόσο… “ρετρό”, “και-καλά-οχτάμπιτο” διαφημιστικό για το επερχόμενο Wreck-It Ralph;

Ody's thoughts

Είμαι ήδη βαθύτατα ερωτευμένος με το Wreck-It Ralph και μόνο από τα μέχρι τώρα trailers του και το θέμα του. Ναι, δείχνω την ηλικία μου – εξάλλου, η ταινία απευθύνεται ακριβώς σε άτομα σαν εμένα. Οι περισσότεροι νέοι-νέοι “under 18” σίγουρα θα “χάσουν” κάποιο από το χιούμορ της ταινίας, αφού θα βασίζεται σε χαρακτήρες παιχνιδιών που πρωταγωνιστούσαν στις καρδιές μας πριν καν οι ίδιοι πουν “αγκού”, ενώ οι (περισσότεροι) ολίγον-τι-μεγαλύτεροι σε ηλικία, απλά, “δεν έπαιζαν παιχνίδια”.

Ody's thoughts

Άκρως στοχευμένο, λοιπόν, από μόνο του το Wreck-It Ralph, και μάλλον έτσι εξηγείται το πώς, ναι, όντως, “τόλμησε” η Disney ένα τόσο “πειραματικό” trailer για αυτό. Μα… Πώς ξέφυγε η Disney από το “μεταφέρω πασίγνωστα παραμύθια που είναι δεδομένο πως θα μου φέρουν έσοδα” στο “θα παρουσιάσω sequel σε παλαιότερη ταινία επιστημονικής φαντασίας που λάτρεψαν μόνο οι geeks” (Tron) φτάνοντας στο “ορίστε μια ταινία που όχι μόνο απευθύνεται σε gamers, αλλά σε μια συγκεκριμένη ηλικιακή κατηγορία τους”; Εύγε, Disney!

Source:

Ah, this makes us miss the golden age of arcade games. A very clever ad for Wreck-It Ralph.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.