Σχεδόν στα $4.000.000 “έκλεισε” το Project Eternity στο Kickstarter

Κάθε ρεκόρ χρηματοδότησης παιχνιδιού στο Kickstarter έσπασε το Project Eternity της Obsidian, “αγγίζοντας” τα τέσσερα εκατομμύρια δολάρια – και αποδεικνύοντας πως, ναι, οι gamers θέλουν κλασσικά RPGs!

Τα χρήματα “πέρα από τον αρχικό στόχο” που έδωσε το κοινό στην Obsidian δεν θα… πάνε σε πασατέμπο, αλλά θα χρησιμοποιηθούν για την περαιτέρω ανάπτυξη και “επέκταση” του project. Η Obsidian σκοπεύει να παρουσιάσει πια τον τίτλο και σε Linux και Mac, να προσθέσει περισσότερες φυλές και κλάσεις χαρακτήρων, εναλλακτικά modes παιχνιδιού, πρόσθετα dungeons αλλά και μετάφραση του από τα Αγγλικά σε περισσότερες γλώσσες.

Info

Άξιο σημείωσης πως το Project Eternity είχε δείξει από την πρώτη στιγμή πως “θα τα πήγαινε καλά”, αφού μόλις στην πρώτη μέρα από την ανακοίνωση του στο Kictstarter, “έπιασε το στόχο του”, τα. $1,1 εκατομμύρια, φτάνοντας στα $2.000.000! Θυμίζουμε πως η σελίδα του στο Kickstarter βρίσκεται εδώ.

Source:

Game makers hoping to make an impression on Kickstarter have a new high-water mark to shoot for. Obsidian’s Project Eternity today set a new fundraising record for gaming software on the popular crowdfunding service, passing $3.5 million with just hours left to go in its campaign.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.