Πρώτες εικόνες από το reboot του Karateka

Από το Xbox.com κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες από το reboot ενός πραγματικά κλασσικού τίτλου, του Karateka, από τον “μεγάλο” Jordan Mechner – μάλλον γνωστότερο, πια, για το Prince of Persia.

Οι περισσότεροι φανατικοί gamers άνω-των-“άντα” γνωρίζουν τον Jordan Mechner ως τον άνθρωπο που μας έδωσε το Karateka και το Prince of Persia. Αντίθετα, οι νεότεροι μάλλον τον γνωρίζουν μόνο ως “τον σχεδιαστή του Prince of Persia”, τον άνθρωπο που κατάφερε να κάνει ένα από τα πιο πετυχημένα σύγχρονα reboot, παίρνοντας τον κλασσικό “επίπεδο” τίτλο του και “απλώνοντας” τη δράση του στις τρεις διαστάσεις που… προστάζει η εποχή. Η μεγάλη επιτυχία του reboot μετέτρεψε το όνομα Prince of Persia σε ένα από τα σημαντικότερα σύγχρονα franchise και ακολούθησε πλήθος sequels.

Εδώ και καιρό ο Jordan Mechner έχει στρέψει την προσοχή του στον άλλο κλασσικό τίτλο του, το Karateka, του οποίου έχει ξεκινήσει επίσης ένα reboot για να τον “εκσυγχρονίσει”. Και μόλις κυκλοφόρησαν οι πρώτες εικόνες του – που μας δίνουν μια μικρή γεύση από τη δράση του, αλλά μια μεγάλη γεύση από το – ενδιαφέρον – στυλ των γραφικών του.

Source:

Given how well the reboot of Prince of Persia turned out, Jordan Mechner has certainly earned the right to revisit his past works with fresh eyes, and we’ve been patiently waiting to see the new Karateka.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.