Ο Leonidas έγινε… bonus κουστουμάκι του Kratos!

Ζείτε στην Αμερική (ή έχετε κάποιον ξάδελφο εκεί); Αν προπαραγγείλετε το God of War: Ascension από το Gamestop, παίρνετε ως δώρο DLC με τον… Leonidas από το 300 ως κουστουμάκι!

Ένα από τα… bonus του να ζει κανείς στην Αμερική είναι πως τα εκεί καταστήματα που ασχολούνται με το gaming συχνά συνεργάζονται με τις εταιρείες παραγωγής παιχνιδιών και κονσολών για να παράσχουν στους πελάτες τους ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα. Έτσι, και αυτά κερδίζουν πελάτες, και οι ίδιοι οι πελάτες κάποια… “καλούδια”.

Να, σαν το νέο bonus του God of War: Ascension, που θα μοιράσει το Gamestop σε όσους προπαραγγείλουν τον τίτλο από αυτό: ένα εναλλακτικό “κουστούμι” για τους χαρακτήρες του τίτλου, που θα τους δίνει την εμφάνιση του Leonidas (καλά, καλά, “Λεωνίδα”) από το 300 του Zack Snyder (διότι μιλάμε για την ταινία και ουχί το comic).

Φυσικά, το “κουστουμάκι” θα περιορίζεται στο multiplayer κομμάτι του τίτλου.

Ody's thoughts

Γιατί να μην έχουμε τέτοια και εμείς; Μπού-χου…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.