Ο Joe Madureira φεύγει από την Vigil Games. Αντίο Darksiders;

Διάσημος για τα σχέδια του, creative director της σειράς Darksiders και ένας εκ των βασικών ιδρυτών της Vigil Games, Joe Madureira, εγκαταλείπει την εταιρεία.

Ο Joe Madureira ανακοίνωσε πως εγκαταλείπει τη Vigil Games για να ακολουθήσει “νέες περιπέτειες” – όπως ο ίδιος ανέφερε στη σελίδα του στο Facebook. Από τους τίτλους που προσδιόρισαν τη Vigil Games, τα δυο Darksiders δέχτηκαν θετικότατες κριτικές, αν και μάλλον δεν τα πήγαν και τόσο καλά από άποψη πωλήσεων. Και το βασικότερο χαρακτηριστικό τους ήταν οι καλοσχεδιασμένοι χαρακτήρες και η “οπτική” τους, στοιχεία για τα οποία ήταν κυρίως υπεύθυνος ο Joe Madureira.

Με άλλα λόγια, αν, τελικά, η σειρά συνεχίσει την πορεία της, και ο ίδιος δεν συμμετάσχει στην εξέλιξη της, σίγουρα θα δούμε την οπτική προσέγγιση της να αλλάζει – όσο και αν προσπαθήσει να μιμηθεί τα χαρακτηριστικά σχέδια του Joe όποιος αναλάβει τον μέχρι τώρα ρόλο του στη Vigil Games.

Source:

Joe Madureira, better known as Joe Mad, creative director of the Darksiders franchise (among many other bodies of work), announced via Twitter last night that he’s leaving Vigil Games.”

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.