Ο CliffyB θα σώσει το Resident Evil

Σε tweet του ο Cliff Bleszinsky, γνωστός και ως CliffyB, πρώην-κουμανταδόρος-της-Epic Games αλλά και δημιουργός του Gears of War, πρότεινε στην Capcom να… της φτιάξει το Resident Evil.

Το σχόλιο του ακολουθεί τις σχετικά κακές κριτικές που έλαβε το τελευταίο Resident Evil 6 της Capcom, όπου, και εδώ είναι και το αστείο της υπόθεσης, η εταιρεία προσπάθησε να μεταλλάξει τη δράση της κλασσικής survival horror σειράς της σε πιο μοντέρνα third person shooter λογική, στο ύφος των… Gears of War. Και, άρα, ποιός καλύτερος να βάλει το χεράκι του στη σειρά από τον CliffyB, τον πνευματικό μπαμπά των Gears of War;

Ody's thoughts

Έτσι, τουλάχιστον, θα έχουμε ένα Resident Evil – third person shooter της προκοπής, αντί για third person shooter της κακιάς κατάρας που-το-παίζει-survival-horror.

Και το καλύτερο είναι πως η Capcom όντως απάντησε, μέσω του λογαριασμού της στο twitter, Capcom_UK, με χιούμορ και… εγκράτεια, με δυο μόνο περιεκτικότατες λεξούλες: φέρε πίτσες!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.