Νέες εικονούλες από το Darkfall: Unholy Wars

Ειδικά τώρα με την κρίση, δεν “παίζει” πολύ το “προτιμάτε Ελληνικά προϊόντα”; Ορίστε λοιπόν, το νέο Darkfall: Unholy Wars της “δικής μας” Adventurine. Θετικό, πως… το βοηθά και η εμφάνιση του!

Ο τίτλος αναμένεται μέσα στον Νοέμβριο, και πρόκειται, φυσικά, για το ξεκίνησα-σαν-patch-και-expansion-και-κατέληξα-sequel του πρώτου Darkfall που ήδη είχε αποκτήσει φανατικούς οπαδούς. Το νέο Darkfall: Unholy Wars δεν είναι απλά “βελτιωμένο”, αλλά εμπεριέχει και αλλαγές και διορθώσεις που γεννήθηκαν από τις ανάγκες της ίδιας της κοινότητας του. Και, όπως είπαμε, έχει και το θετικό πως παρουσιάζει αρκετά όμορφα τον κόσμο του τίτλου στον οποίο η Adventurine κατάφερε να δώσει ένα δικό του “χαρακτήρα”.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site του Darkfall: Unholy Wars εδώ, ενώ για μια πιο “προσωπική” εικόνα του τίτλου, περάστε από το blog του.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.