Μια εντυπωσιακή πρώτη γεύση από το Survarium

Η Vostok games, που αποτελείται και από άτομα που μας έδωσαν τα εκπληκτικά S.T.A.L.K.E.R., παρουσιάζει ένα πακέτο εντυπωσιακών εικόνων από το νέο της τίτλο, Survarium.

Και για όσους δεν το κατάλαβαν, ναι, το Survarium είναι ουσιαστικά “το S.T.A.L.K.E.R. massive multiplayer online first person shooter” που περιμέναμε από τη GSC Game World πριν συναντήσει οικονομικές δυσκολίες, απλά, με διαφορετικό όνομα – για να μην έχει… τρεχάματα για τη χρήση του ονόματος “S.T.A.L.K.E.R.”. Ίδιος (ή, έστω, πολύ-πολύ όμοιος) κόσμος, παρόμοιοι χαρακτήρες, εξελιγμένη εκδοχή της δράσης των αγαπημένων τίτλων και, φυσικά, εντελώς “sandbox” λογική, με τον gamer να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων.

Πολλά λέμε, όμως, σε ένα θέμα του οποίο το βασικό χαρακτηριστικό είναι οι νέες εικόνες του πανέμορφου μετα-αποκαλυπτικού κόσμου του τίτλου. Πάμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.