Μην ξεχνάτε: έρχονται εργαλεία modding του RAGE (…του ποιού;!)

Τι πάει να πει έχετε ήδη ξεχάσει το RAGE; Και, τότε, γιατί εξακολουθεί να ετοιμάζει modding εργαλεία για αυτό η id Software;!;

Μπορεί αρκετοί να περίμεναν πώς και πώς το Rage ως “τη μεγάλη επιστροφή της id Software” (για να… “φάνε ήττα” όταν, τελικά, το είδαν), και να έχουν προσπαθήσει να το… διαγράψουν από τη μνήμη τους, αλλά, όχι, η ίδια η id Software και ο Χερ Κουμαντάτ της, John Carmack, δεν το ξεχνούν.

Όπως ανέφερε ο ίδιος σε tweet του, σύντομα θα δούμε τα εργαλεία που θα επιτρέπουν στους χρήστες να δημιουργήσουν δικό τους περιεχόμενο για τον τίτλο – που συνήθως καλούμε “modding tools”, να φτιάξουν δικά τους μοντέλα, χαρακτήρες, πίστες, ολόκληρες περιπέτειες, χρησιμοποιώντας ως “βάση” το Rage.

Το “γιατί”, δεν το ανέφερε.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.