Καταστροφή! Το νέο trailer του SimCity!

Ω, ναι, το νέο trailer του SimCity είναι μια σκέτη καταστροφή. Και μετά μια άλλη. Και… Ναι, αυτό είναι το θέμα του. Οι καταστροφές. Γιατί, τι καταλάβατε εσείς;

Πάντα ένα από τα πιο διασκεδαστικά στοιχεία της σειράς Sim City ήταν όταν ξεσπούσε μια φυσική (ή όχι-και-τόσο-φυσική, σε στυλ “τλεχάτε, ο Γκοντζίραααα”) καταστροφή, κάνοντας τον παίκτη να τρέχει για να αντιμετωπίσει την πιθανή… ισοπέδωση της πόλης του. Πώς θα μπορούσαν, λοιπόν, να λείπουν οι καταστροφές από το νέο Sim City; Ορίστε, για του λόγου το αληθές:

Source:

Electronic Arts has released a new trailer for SimCity, demonstrating the risks associated with failing to adequately prepare a city for natural disasters. You may watch it at your leisure.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.