Και το Mass Effect σε πακετάκι-τριλογία

Σε μια είδηση που… πέρασε και μας ξέφυγε, και τα τρία Mass Effect θα κυκλοφορήσουν σύντομα σε “πακετάκι” ως “τριλογία”. Ναι, και στο PlayStation 3!

Το πακέτο θα κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 7 Νοεμβρίου, ημέρα που η BioWare ονόμασε “N7 Day”, ενώ δεν έχει ανακοινωθεί αν θα συμπεριλαμβάνει και τα πρόσθετα DLC των τίτλων – η αναγγελία εστιάζει στους τρεις “core” τίτλους, και μόνο.

Όσο για το “μα, πώς θα δούμε τριλογία στο PlayStation 3, αφού ο πρώτος τίτλος δεν κυκλοφόρησε ποτέ για την κονσόλα”, απλή η απάντηση: θα κυκλοφορήσει! Όχι, όμως, “κανονικά”, όπως οι άλλοι δυο, αλλά ως digital download.

Και έτσι, μάλλον το PlayStation 3 θα καταλήξει να έχει την καλύτερη εκδοχή της σειράς συνολικά, αφού και το Mass Effect 2 είχε καθυστερήσει να κυκλοφορήσει σε αυτό, και η BioWare το “ξανάχτισε” με την engine του Mass Effect 3 – κάτι που μάλλον θα συμβεί τώρα και με τον πρώτο τίτλο.

Source:

BioWare has announced the Mass Effect Trilogy Edition, a compilation of all three Mass Effect games in one big box.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.