Και με… ακατάλληλα παιχνίδια, τελικά, το Windows Store της Microsoft

Η Microsoft φαίνεται πως άλλαξε γνώμη, αφού θα επιτρέψει, τελικά, και τη διάθεση παιχνιδιών που απευθύνονται σε ενήλικες μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα των Windows 8.

Είχαμε αναφερθεί στο ότι η Microsoft είχε αποφασίσει, για κάποιο περίεργο λόγο, να απαγορεύσει τη διάθεση ακατάλληλων-κάτω-των-16 τίτλων στο Windows Store της όσον αφορά την αγορά της Ευρώπης, επιτρέποντας την, όμως, στην Αμερική. Τώρα, η εταιρεία άλλαξε τους κανόνες που είχε ορίσει για τις “αποδεκτές εφαρμογές” στο ηλεκτρονικό κατάστημα της, ώστε να είναι δυνατή και η διάθεση τέτοιων τίτλων.

“Τίτλων” όπως, να θυμίσουμε, τα Call of Duty και Skyrim, που… “χρυσοπούλησαν” και στο “δικό της” Xbox 360 και που, κατά τα άλλα, “υποστηρίζονται” από την υπηρεσία της, Xbox Live. Μάλλον κατάλαβε πως, όσο να’ναι, φαινόταν κάπως… σχιζοφρενικό από τη μια να τα “λατρεύει” και από την άλλη να τα στέλνει στο πυρ το εξώτερον!

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.