Ιδού το interface του Wii U

Πώς είναι και, το σημαντικότερο, πώς λειτουργούν (διότι “μια εικόνα τους, είχαμε”) τα μενού του νέου Wii U της Nintendo; Το Nintendo World Report μας δίνει ένα video που έγραψε από ένα Wii U demo station.

Ody's thoughts

Και έτσι, μπορούμε και εμείς να δούμε “live” την πρώτη από τις κονσόλες “επόμενης γενιάς*” που έφτασε στην αγορά, και που αν δεν αλλάξει η οικονομική κατάσταση, θα μπορέσουμε να αποκτήσουμε μόνο αν πουλήσουμε το νεφρό μας. Θα μας μείνουν και ρέστα για δεύτερο χειριστήριο!

Source:

Wii U’s game interface has been snapped by a gamer who went hands on at a Nintendo open day in New York. The clip reveals the console’s game library interface and more. It’s all looking rather slick. Check it out below.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.