Εκατό developers στο Project Titan της Blizzard

Σε συνέντευξη του στο Curse Entertainment, ο chief creative officer της Blizzard, Rob Pardo, ανέφερε πως το “επόμενο World of Warcraft” της Blizzard έχει αναπτύσσεται από εκατό άτομα αλλά… έχει ακόμα δρόμο.

Να διευκρινήσω, βέβαια, πως το “Project Titan” δεν θα σχετίζεται με το World of Warcraft (όπως έχει αναφέρει και η ίδια η Blizzard) αλλά, όπως και εκείνο, θα εντάσσεται στην κατηγορία των Masive Multiplayer On-line Role Playing Games, εν συντομία, MMORPG. Και αυτό από όσα έχει περιστασιακά αφήσει να εννοηθούν η Blizzard – διότι, στην πράξη, μπορεί να καταλήξει Massive Online First Person Shooter στον κόσμο του Starcraft. Ποτέ δεν ξέρεις.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον κ. Pardo, το Project Titan έχει μεν “γκαζώσει” και διαθέτει πια εκατό full-time developers να ασχολούνται ολημερίς και ολονυχτίς με την ανάπτυξη του, έχει, όμως, ακόμα δρόμο μπροστά του. Και ακριβώς για αυτό η Blizzard αποφεύγει να αποκαλύψει το οτιδήποτε.

Quote:

Ακόμη προχωρούμε με το Titan. Δεν θέλω να σας δίνω ελπίδες πως βρίσκεται κοντά μας. Είναι ένα πολύ μεγάλο project. Έχει ακόμη δρόμο μπροστά του. Δεν γνωρίζουμε ακόμη πότε θα μπορέσουμε να αρχίσουμε πραγματικά να αποκαλύπτουμε περισσότερες πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε ακριβώς στη μέση της ανάπτυξης του. Νομίζω πως έχουμε ξεπεράσει λιγάκι τα εκατό άτομα που εργάζονται αυτή την περίοδο σε αυτό.

Source:

Blizzard has revealed that 100 developers are now working on its next MMO project, codenamed Titan.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.