Δωρεάν “αντίο” του Darkfall Online στους οπαδούς του

Ως “ευχαριστώ” προς τους οπαδούς του, το Darkfall Online θα “παίζει” δίχως χρέωση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου – ημερομηνία όπου θα δώσει τη θέση του στον ακόλουθο του, Darkfall: Unholy Wars.

Το Darkfall Online μας γνέφει αντίο στις 15 Νοεμβρίου, ημερομηνία που οι servers του θα απενεργοποιηθούν, κάνοντας χώρο για το ξεκίνησα-ως-expansion-και-κατέληξα-sequel Darkfall: Unholy Wars. Σε Δελτίο Τύπου της η Aventurine ανακοίνωσε πως για αυτό το τελευταίο διάστημα της μέχρι τώρα πορείας του, ως “ευχαριστώ” προς τους συνδρομητές του, ο τίτλος θα είναι προσβάσιμος δίχως χρεώσεις, για όλους: τόσο τους ενεργούς συνδρομητές, όσο και όσους είχαν ταξιδέψει στον κόσμο του παλαιότερα μα έχουν εδώ και καιρό “φύγει” από αυτό.

Info

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο site του τίτλου, ενώ η… “ανεπίσημη” πλευρά του “κρύβεται” στο blog του, που μπορείτε να βρείτε εδώ.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.