“Διάλειμα από το gaming” για τον Cliff Bleszinski

Ο Cliff Bleszinski, γνωστός ως “το πρόσωπο της Epic Games” και ένας από τους δημιουργούς των Unreal, Unreal Tournament και Gears of War, αποφάσισε να εγκαταλείψει τη βιομηχανία του gaming. Έστω, για λίγο.

Κατά τον ίδιο τον CliffyB, ψευδώνυμο με το οποίο ήταν γνωστός στο κοντινό παρελθόν ο Cliff Bleszinski, πρόκειται απλά για ένα διάλειμμα που χρειαζόταν αρκετά. Δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως ο ίδιος “ζει και αναπνέει Unreal” από πριν εμείς γνωρίσουμε τον πρώτο τίτλο της σειράς, πριν η ομώνυμη Engine του κυριεύσει τη βιομηχανία του gaming. Εδώ και σχεδόν είκοσι χρόνια (για την ακρίβεια, δεκαεννιά), ο CliffyB μας χαρίζει κορυφαία παιχνίδια.

Λογικό είναι, λοιπόν, να νιώθει κομματάκι “πηγμένος” όσον αφορά στα παιχνίδια. Από τη στιγμή, βέβαια, που μιλάμε για “διάλλειμα”, μάλλον είναι σχεδόν σίγουρο πως στο μέλλον θα τον δούμε να επιστρέφει δυναμικά. Τώρα, αν θα επιστρέψει στην Epic, αν θα δοκιμάσει να κάνει κάτι νέο, αν θα δημιουργήσει τη δική του παραθρησκεία, θα πρέπει να περιμένουμε για να το μάθουμε.

Source:

Just weeks after BioWare’s founders retired, key Epic Games veteran and Design Director Cliff Bleszinski (known to many as just CliffyB) is hanging up his hat.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.