Αυξημένη ασφάλεια στη Microsoft λόγω Xbox 720

Η επικείμενη κυκλοφορία του επόμενου Xbox, που φημολογείται πως θα ονομάζεται Xbox 720, έχει οδηγήσει τη Microsoft σε σημαντική αύξηση των μέτρων ασφαλείας της στα ίδια τα… κτίρια της!

Σύμφωνα με αναφορά του Geekwire η Microsoft έχει “ανεβάσει” τα μέτρα ασφαλείας της “σε απίστευτα ύψη” σε μια προσπάθεια να εξαφανίσει (ή, έστω, μειώσει) τη διαρροή πληροφοριών για την επόμενη κονσόλα της. Ανάμεσα στα (φημολογούμενα) μέτρα ασφαλείας, η περιορισμένη πρόσβαση των εργαζόμενων σε συγκεκριμένα σημεία των γραφείων και μόνο, η μόνιμη συνοδεία/επίβλεψη όσων επισκέπτονται τα γραφεία της, ακόμη και ο… σωματικός έλεγχος σε ορισμένες περιπτώσεις.

Ody's thoughts

Αμέρικαν Χιούμορ: Χέϊ, Μπάμπης! Έχεις ένα νέο joypad στην τσέπη σου, ή απλά χαίρεσαι που με βλέπεις; Γιατί τρέχεις; Μπάμπης;!;

Source:

CVG reports on a Geekwire claim that Microsoft will boost its security measures to “an unprecedented level”, in a bid to plug any potential leaks.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.