Έσπασε τα ρεκόρ προπαραγγελιών της Ubisoft το Assassins Creed III

Το νέο μέλος της σειράς Assassins Creed κατάφερε να ξεπεράσει σε προπαραγγελίες όλους – μα όλους – τους παλαιότερους τίτλους της Ubisoft.

Σχεδόν… διπλάσιες πωλήσεις φαίνεται πως θα κάνει το νέο Assassin’s Creed III σε σχέση με τον προκάτοχο του, Assassin’s Creed: Revelations! Και δεν πρόκειται απλά για ισχυρισμό της Ubisoft μα και για εικόνα που έχουν και τα καταστήματα. Για παράδειγμα, το Αμερικάνικο GameStop ανέφερε πως οι προπαραγγελίες για τον τίτλο είναι… 100% περισσότερες από ό,τι αυτές που παρατηρήθηκαν πέρυσι!

Ody's thoughts

Μα, ΤΟΣΗ επιτυχία η “αμερικανοποίηση” της δημοφιλούς σειράς; Συν το ότι ακόμη δεν μπορώ να χωνέψω την τάση για πλήρη εξαφάνιση των στοιχείων επιστημονικής φαντασίας του σεναρίου για χάρη της έμφασης στην “ιστορική” πλευρά των τίτλων. Να πάρει…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.