Έρχεται ταινία Assassins Creed από Ubisoft – Regency – Michael Fassbender!

Κοίτα που η πιο κινηματογραφική σειρά της Ubisoft όντως θα γίνει… κινηματογραφική!


Αυτά είναι! Όπως και κάθε μεγάλη εταιρεία παραγωγής παιχνιδιών που σέβεται τον εαυτό της, έτσι και η Ubisoft είχε, φυσικά, σκεφτεί – αλλά και προσπαθήσει – να μεταφέρει στον κινηματογράφο κάποιους τίτλους της. Ένας από αυτούς που είναι δεδομένο πως θα είχε επιτυχία, αλλά, δυστυχώς, και μεγάλο κόστος στη μεταφορά του, ήταν η σειρά των Assassin’s Creed. Από ό,τι φαίνεται, όμως, τα… άστρα βρίσκονται στη σωστή θέση!

Η Ubisoft κατάφερε να “ψήσει” ένα από τα πιο “hot” ονόματα του Hollywood, τον Michael Fassbender, να αναλάβει την παραγωγή της κινηματογραφικής μεταφοράς και, γιατί όχι, να πρωταγωνιστήσει σε αυτόν. Ο ίδιος, έχοντας καλές σχέσεις από προηγούμενες ταινίες του, τόσο με τη New Regency όσο και με τη Fox, μάλλον έχει καταφέρει να ενώσει στην προσπάθεια τις δυο εταιρείες – που σημαίνει πως δεν θα πρέπει να “φορτωθεί μόνη της” η μια το κόστος της παραγωγής. Ο ίδιος, δηλαδή, ήταν ο “άνθρωπος-κλειδί”, στο κέντρο της προσπάθειας, χάρη στον οποίο θα δούμε (αν όλα πάνε καλά) το Assassin’s Creed στη μεγάλη οθόνη.

Θεωρητικά, τα γυρίσματα θα αρχίσουν το επόμενο καλοκαίρι, οπότε μην περιμένετε να δείτε τον Altair, τον Ezio (εντάξει, εντάξει, και τον Desmond) στους… ναούς του ποπ-κορν πριν το 2014. Και αυτά, το τονίζουμε, αν όλα πάνε καλά, αφού για την ώρα το μόνο που υπάρχει είναι η… καλή θέληση: ούτε σενάριο, ούτε ηθοποιοί, ούτε σκηνοθέτης.

Μπορούμε, όμως, να ελπίζουμε, σωστά;

Ody's thoughts

Από την άλλη, ακόμη περιμένουμε το Halo – ενώ, και με το που… “ελπίζαμε” και για το Prince of Persia (επίσης της Ubisoft), τι κερδίσαμε;

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.