Έρχεται πραγματικό sequel στο πρώτο Disgaea

Ο δαιμονούλης Laharl επιστρέφει στο Disgaea D2, ένα “πραγματικό sequel” του πρώτου Disgaea. Ναι, τα Disgaea 2,3 και 4 “δεν ήταν sequels”.

Όσο καλοί και αν ήταν οι πρωταγωνιστές των επόμενων τίτλων, δύσκολα συγκρίνονται με τον… δαιμονούλη Laharl του πρώτου Disgaea. Τώρα, επιτέλους, επιστρέφει, στο Disgaea D2.

Η Nippon Ichi Software αποφάσισε να ικανοποιήσει τους οπαδούς της σειράς, παρουσιάζοντας μια νέα περιπέτεια του μικρού, σχεδόν μονίμως… τσαντισμένου δαίμονα Laharl, που μέχρι τώρα είχε περιοριστεί “να κάνει guest εμφανίσεις” στα sequels του πρώτου τίτλου.

Ο αγαπημένος χαρακτήρας θα επιστρέψει, λοιπόν, στο Disgaea D2, το οποίο μπορεί να χαρακτηριστεί ως “πραγματικό sequel” του πρώτου – πρώτου τίτλου της σειράς. Και αυτό όχι μόνο λόγω κοινού πρωταγωνιστή, μα και επειδή τα γεγονότα που θα εξελίσσονται σε αυτό θα αποτελούν άμεση συνέχεια όσων είδαμε στον πρώτο τίτλο.

Info

Για όσους δεν έχουν παίξει το εξαιρετικό Disgaea, εν συντομία, σε αυτό ο μικρός δαίμονας Laharl, γιός του απόλυτου ηγέτη της Κόλασης (ή, έστω, μιας εκ των κολάσεων), ξυπνά μετά από ύπνο ετών για να βρει το βασίλειο του μπαμπά υπό διάλυση και ένα τσούρμο σφετεριστών του θρόνου να πλακώνονται για το ποιός θα γίνει χαλίφης-στη-θέση-του-χαλίφη. Μαζί με την πιστή (;) χαριτωμένη… δαιμονούλα Etna, ξεκινά την προσπάθεια του να επαναφέρει την τάξη. Καθαρά για λόγους… εγωισμού. Όπως καταλαβαίνετε, το Disgaea χαρακτηρίστηκε όχι μόνο από την έξυπνη, αλλά και από το ιδιαίτερο χιούμορ του, που αποδόθηκε εξαιρετικά και στην Αγγλική κατά την μετάφραση του τίτλου – χαρίζοντας στον τίτλο ένα φανατικό κοινό τόσο εντός όσο και εκτός Ασίας.

Source:

The new game will take place directly after the first

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.