$7,4 δις σε έσοδα μόνο στο τρίτο τρίμηνο του έτους για τη Samsung

Ξεπέρασε τις όποιες προσδοκίες και οικονομικές εκτιμήσεις η Samsung, με τα έσοδα της να ξεπερνούν τα $7,4 δις μόνο για το τρίτο τρίμηνο του έτους.

Ευχάριστη έκπληξη ήταν για τους επενδυτές της Samsung τα έσοδα της εταιρείας για το τρίτο τρίμηνο του έτους, αφού κατάφερε να ξεπεράσει αρκετά τους στόχους που είχε ορίσει, φτάνοντας στα 7,4$. Βασικός υπεύθυνος για αυτή την επιτυχία, τόσο η… τρελή ζήτηση του Galaxy S III, όσο και η επέκταση της αγοράς των smartphones και tablets.

Αντίστοιχα, καλά τα πήγαν για την εταιρεία γενικότερα και τα υπόλοιπα “καταναλωτικά αγαθά” που παράγει, τα υπόλοιπα smartphones της, τα tablets και οι τηλεοράσεις της. Αντίθετα, πτώση της τάξης του 8% σημειώθηκε στην αγορά των ημιαγωγών, που οφείλεται στη μείωση ζήτησης τυπικών PCs.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.