1 δισεκατομμύριο συσκευές φοράνε Gorilla Glass

Το γυαλί-που-αντέχει-τις-κακουχίες της Corning, Gorilla Glass, χρησιμοποιείται πια σε περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο συσκευές.

Έχοντας μετατραπεί στον… απόλυτο κατασκευαστή “γυαλιού” για gadgets, η Corning είδε το σχεδόν… άτρωτο Gorilla Glass της να “φοριέται”, πια, σε περισσότερα από ένα δισεκατομμύριο συσκευές – κυρίως smartphones και tablets. Ανάμεσα στα ονόματα των συνεργατών της συναντούμε, φυσικά, την Apple, αλλά και τις Acer, Dell, HTC, Motorola, Nokia, Samsung και Sony.

Παρά την επιτυχία της, η Corning δεν μπόρεσε να αποφύγει την οικονομική κρίση, βλέποντας τις πωλήσεις της να συρρικνώνονται κατά 2%, κάτι που ίσως την αναγκάσει να προβεί και σε περιορισμένες απολύσεις προσωπικού. Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως θα επαναπαυτεί: στοχεύει σε ανάκαμψη και ήδη ετοιμάζει την τρίτη γενιά Gorilla Glass, γνωστό ως Willow Glass, για χρήση στα μελλοντικά gadget μας. Και όπως και ο προκάτοχος του σε σχέση με… τον δικό του προκάτοχο, θα είναι ακόμη πιο λεπτό και ανθεκτικό.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.