Όταν κλέβεις, μην το γράφεις στο iPhone

Ο εικοσιτριάχρονος Emannuel Jerome αποφάσισε να κλέψει ένα σπίτι. Με τη βοήθεια του iPhone του. Απέτυχε. Οικτρά.

Προφανώς όχι-και-τόσο-γνώστης-της-τεχνολογίας, ή μάλλον σε… μόνιμη μάχη μαζί της (μα, δεν εξηγείται αλλιώς!), ο Jerome νόμισε πως χρησιμοποιούσε εκείνου-του-φωτάκι-στου-κινητό για να φωτίζει το σπίτι ώστε να βλέπει τη σουφρώνει. Στην πράξη, είχε… ενεργοποιήσει την κάμερα του iPhone και έγραφε όλο το συμβάν! Ώου, γιές.

Το μεγάλο fail δεν είναι αυτό – και μάλλον δεν θα ήταν και καθόλου fail, αν δεν τον είχαν συλλάβει μετά από άλλες τρεις απόπειρες ληστείας, σε άλλα τρία σπίτια. Ώ, όχι… Το πραγματικά επιπέδου big-bang fail είναι πως η θέση του επιδεινώθηκε όταν βρέθηκε στο δικαστήριο και ο δικαστής ανακάλυψε πως ο Jerome είχε, να υποθέσουμε και πάλι κατά λάθος, γράψει άλλη μια ληστεία, άσχετη με αυτές για τις οποίες κατηγορούνταν, στο κινητό του. Μάλλον του είχε φανεί πολύ-πολύ χρήσιμο εκείνου-του-φωτάκι.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.