Τριπλές πωλήσεις του Kindle Fire HD εξαιτίας του… iPad Mini;!

Επι τρία είδε η amazon να αυξάνονται οι πωλήσεις του Kindle Fire HD, μόλις μια ημέρα μετα την αποκάλυψη του iPad Mini.

Το iPad Mini θα ερχόταν να… εξολοθρεύσει τα άλλα tablets. Και δεν θα είχαν και άδικο, αφού η ιστορία έχει επαναληφθεί πολλές φορές στο παρελθόν, με ένα νέο gadget της Apple να εξαφανίζει οτιδήποτε παραπλήσιο. Να, όμως, που στην περίπτωση του iPad Mini, τα μικρά tablets των ανταγωνιστών όχι μόνο… συνεχίζουν να υφίστανται, αλλά στην περίπτωση του Kindle Fire HD της Amazon, είδαν και τις πωλήσεις τους να τριπλασιάζονται!

Και μάλλον αυτό επιβεβαιώνει την άποψη πως το iPad Mini είναι αρκετά ακριβό ώστε να ξεφεύγει από την κατηγορία των μικρών tablets, με βασικότερο ανταγωνιστή τον… μεγάλο αδελφό του, το κανονικό iPad. Και σε αυτό δεν βοηθά πως η Apple είχε τη… φαεινή ιδέα να αρχίσει να πουλά το ακόμη-είναι-φρέσκο iPad 3 ελαφρώς-μεταχειρισμένο-αλλά-σε-αριστη-κατάσταση για τιμή όχι και τόσο ακριβότερη από το υποδεέστερο στους περισσότερους τομείς (πέραν του… πάχους) iPad Mini.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.