Τρία χρόνια συνεργάζονταν Nvidia – Microsoft για τα Surface tablets

Σε blog post της η Nvidia σχολιάζει τη στενή συνεργασία της με τη Microsoft.

Σε αυτό αναφέρει πως η συνεργασία τους ήταν αρκετά στενή, ώστε να αποδίδουν άριστα τα νέα Windows RT στους επεξεργαστές Tegra και την αρχιτεκτονική ARM. Και βέβαια, τα Windows RT είναι το λειτουργικό σύστημα στο οποίο βασίζονται τα νέα Surface tablets της Microsoft και, άρα, σε αυτά αναφέρεται η Nvidia. Δηλαδή, ξέχασε τα PCs; Αυτό έλειπε..!

Η εταιρεία φρόντισε να θυμίσει πως εξίσου στενή ήταν η συνεργασία της και όσον αφορά στην παροχή γραφικών τεχνολογιών και video drivers για τα λειτουργικά συστήματα και APIs της εταιρείας. Οι τεχνικοί της εργάζονταν εδώ και τρία χρόνια για να υποστηρίξουν τις προσπάθειες της Microsoft αλλά και να βοηθήσουν στη μετάβαση των Windows στον κόσμο των tablets. Η NVidia παρείχε εκτενή υποστήριξη καθώς και development kits, υποστήριξη σε επίπεδο λογισμικού καθώς και… 500 έτη εργασίας σε χρόνο ανάπτυξης.

Ή, τουλάχιστον, αυτά αναφέρει η ίδια στο blog post της.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.