Το Google Now προειδοποιεί για καταστροφές – τώρα και… στην πράξη

Ένα από τα χαρακτηριστικά της νέας υπηρεσίας Google Now που είχε αποκαλύψει η Google ήταν η έγκαιρη ενημέρωση του χρήστη για συμβάντα – γενικώς και αορίστως. Οι πρόσφατες κακές καιρικές συνθήκες, απέδειξαν την αξία του στην πράξη.

Όχι πως σώθηκαν ζωές εξαιτίας του Google Now – ή, τουλάχιστον, δεν έχει γίνει γνωστό κάτι τέτοιο. Τουλάχιστον, όμως, από ό,τι φαίνεται, το σύστημα της Google λειτουργεί μια χαρά και πραγματοποιεί αυτό που είχε υποσχεθεί, αφού… Αφού φρόντισε να ενημερώσει τους κατοίκους του Καναδά σχετικά με την εμφάνιση ενός τσουνάμι, κατόπιν ενός σεισμού 7,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, ενώ από χτές έχει βαλθεί να ενημερώνει τους Αμερικάνους σχετικά με το πόσο τους έχει πλησιάσει ο Αρμαγεδ… εμ… Ο τυφώνας Sandy.

Ody's thoughts

Με άλλα λόγια, για δες! Δουλεύει όπως πρέπει! Περίεργο..! Χμμμ…

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.