Σε δικό της εργοστάσιο κατασκευάζει τα Surface tablets η Microsoft; Χμμ…

Φήμες θέλουν τη Microsoft να έχει δημιουργήσει δικό της εργοστάσιο για την κατασκευή των νέων Surface tablets της, αποφεύγοντας τις όποες συνεργασίες με εταιρείες όπως η Foxconn.
Απροσδιόριστες πηγές πηγών του ξαδέλφου του μπαντζανάκη του θείου ενός “insider” που “γνωρίζει πράγματα και θάματα που εμείς αγνοούμε” διαβεβαιώνουν στο WMPowerUser πως η Microsoft δεν βασίστηκε σε κάποια άλλη εταιρεία για την κατασκευή των νέων Surface tablets της, αλλά δημιούργησε το δικό της, τεράστιο εργοστάσιο στην Κίνα αποκλειστικά για αυτό το σκοπό.

Αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε αντίθετα με την Apple η Microsoft θα έχει τον απόλυτο έλεγχο – αλλά και την απόλυτη ευθύνη όσον αφορά στην κατασκευή των νέων gadgets της. Και αν αρχίσουμε να βλέπουμε απεργίες, πορείες, διαμαρτυρίες ή και… αυτοκτονίες, για τις οποίες… φημίζεται η Foxconn (που αποτελεί βασικό κατασκευαστή της Apple για τα iPhones/iPads), τότε ο μόνος υπεύθυνος θα είναι η ίδια η Microsoft.

Από την άλλη, είναι πιθανότατο να πρόκειται απλά για φήμες. Δεν έχουμε, δα, και… φωτογραφίες ή video που να μας ξεναγεί στο υποτιθέμενο εργοστάσιο, παρά μόνο το σχόλιο γνωστού-του-γνωστού-αυτού-που-λέει-πως-γνωρίζει, οπότε…

Source:

It’s hard to believe that its been almost four months since Microsoft surprised us all with the announcement of the Surface tablets. The shroud of secrecy around the big reveal was extraordinary – particularly in a year when Apple, who turned clandestine product development into something of an art form for many years, saw almost all of its product secrets leaked well ahead of their announcements.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.