Κυκλοφόρησαν τα Windows 8

Μετά από αρκετό καιρό αναμονής, η τελική έκδοση των Windows 8 βρίσκεται, πια, κοντά μας.

Αφού είδαμε εδώ και καιρό τις δοκιμαστικές, beta και “τελικές” εκδόσεις τους, επιτέλους τα Windows 8 κυκλοφορούν στην… τελική-τελική, απόλυτα “ολοκληρωμένη” έκδοση τους. Η Microsoft διέθεσε, σήμερα, τη νέα έκδοση του δημοφιλούς λειτουργικού συστήματος της στις… μάζες, που μπορούν, πια, να αναβαθμίσουν τον υπολογιστή τους σε αυτό (αν, βέβαια… είναι συμβατός). Παράλληλα, όποιος θέλει “να κάνει πλήρες reboot”, μπορεί να αγνοήσει επιδεικτικά την οικονομική κρίση, να ανακυκλώσει τον παλιό του υπολογιστή και να αγοράσει έναν νέο που να έρχεται εξαρχής με τα Windows 8. Ή, ίσως, ένα tablet.

Η κοστολόγηση των νέων Windows είναι κομματάκι μπλεγμένη, με την τιμή τους να αλλάζει στις αρχές του επόμενου έτους “προς τα πάνω”. Για αυτό, όποιος ενδιαφέρεται για το νέο λειτουργικό, αξίζει να σπεύσει να το αγοράσει εδώ-και-τώρα, ή, έστω, “μέχρι το τέλος του έτους”, που η τιμή του θα αρχίζει από τα $39 – για κατέβασμα της έκδοσης Windows Pro Upgrade, που προϋποθέτει την ύπαρξη μιας εγκατεστημένης έκδοσης των Windows 7.

...γνωστός και ως Οδυσσέας Κουράφαλος, αρχικός υπεύθυνος για το unregistered. Συντάκτης, γραφίστας, "μαλτιμηντιάς", φανατικός της science fiction και των αστείων γατιών στου ιντερνέτ. "Δηλώνω graphics whore" (παίζω Ms. Pac-Man στο MAME με 2xSAL και το πρώτο Max Payne με FXAA antialiasing). Load "unreg*",8,1.